به گزارش منیبان، قند خرما، توت و به طور کلی هرمواد قندی هنگامی که با آب جوش یاچای داغ تماس پیدا می کند بدن تمام شیرینی های این مواد را جذب کرده و انرژی موجود در آنها جذب بدن نمی شود.

گفتنی است چای و قهوه در تمام کشورهای دنیا نوشیدنی های بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شیرین مصرف کنند اما این مواد قند به سلامت دندان ها آسیب رسانده و سبب بالا بردن قندخون و در نهایت دیابت می شود.


گفتنی است مصرف میوه های خشک در کنار چای بهترین گزینه به جای قند، خرما و توت است.

نکته: پزشکان بر این باورند مصرف میوه های خشک انرژی مورد نیاز بدن را فراهم کرده و برای سلامتی ضرری ندارند.

 

فروشگاه مرکزی چای

هرگز چای را با این ماده غذایی نخورید

فروشگاه چای مولوی | فروش چای مولوی

۱۵ کاربرد چای کیسه‌ای

های ,مصرف ,چای ,مواد ,انرژی ,کرده ,شود گفتنی ,های خشک ,میوه های ,مصرف میوه ,این مواد

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

برای یک بار آرین تیموری سرشت چغور پغور گزیده کتاب اف ال استودیو موزیک دانستنیهای بیمه ای دانلود رایگان مقاله، کتاب، استاندارد و پایان نامه زاویه وبلاگ ترجمه و زیرنویس تخصصی ترنسکواد global Network Of mahdavi Arbaeen